Energibyggnader

Om oss

Vi hjälper privatpersoner och företag med installation av solceller. Företaget grundades 2023 efter att intresset för solenergi ökade markant år 2022 och de stigande elpriserna bidrog till att efterfrågan på solcellsanläggningar sköt i höjden. Solcellsbranschen är en växande bransch som gynnar klimatet och leder oss människor till en mer hållbar framtid med solenergi. Vi är ett företag som erbjuder en helhetslösning till våra kunder.

Vår historia och våra ambitioner

Våra grundare har tidigare arbetat inom solcellsbranschen och känt att de vill skapa något nytt som är mer kreativt, innovativt och ett företag som fokuserar på att göra kunden nöjd från start till slut. Idag så är intresset för solceller enormt och det är många som vill installera solceller på grund av de stigande elpriserna. Energibyggnader är ett företag som ska fokusera på kvalitet och hålla våra leveranstider till kunderna. Vi har sett många branschkollegor som haft svårt att färdigställa installationer i god tid med bra kvalite, vilket medfört att många blivit missnöjda. Vi vill vara ett företag som fokuserar på kvalite där alla våra kunder ska vara nöjda och där vi ska vara klara efter utlovad tid.

Vi har väldigt kunniga och erfarna ingenjörer, projektörer, snickare, montörer och elektriker som kan garantera er trygghet genom hela processen från idé till installerad solcellsanläggning.

Varför ska ni välja oss?

Vi har flera års erfarenhet från att ha arbetat inom solcellsbranschen och innehar certifierade solcellsmontörer som vet hur man ska installera solceller. Vi har sett många solcellsföretag som inte följer arbetsmiljöverket samt elsäkerhetsverket när de installerar solceller vilket kan leda till stora skador på din fastighet om du väljer att gå vidare med fel företag. Jämför inte endast priserna som ni får från olika företag, utan jämför kvalite och ställ frågor till företaget ni ska gå vidare med innan ni signerar så att ni vet att de har koll på hur man ska installera solceller. Vi erbjuder marknadens bästa garantier:

  • Installation 5 år.
  • 10 – 25 år produktgaranti på solceller.
  • 10 – 12 år produktgaranti på växelriktare.
  • 25 år produktgaranti på optimerare.
  • 10 år produktgaranti på montagesystem.
  • 80% effektgaranti på solceller efter 25 år linjär.

Vi har utbildade elektriker och ingenjörer som arbetat i vårt företag som vet hur solceller ska installeras och vad som är bäst för just din fastighet. Vi hjälper dig med att räkna på hur mycket pengar som du kommer att spara och vi skapar även en ritning som visar var panelerna kommer att sitta på din fastighet.

Vi vill inte vara det billigaste företaget, eftersom att vi anser att det är viktigt att få bra betalt för att utföra ett bra jobb och därför kan man inte ha alltför billiga priser för att locka till sig kunder. Vi vill inte heller vara alldeles för dyra, eftersom att vi vill att människor ska ställa om och bli mer hållbara så att vi får ett bättre klimat i världen när vi använder oss av förnybar energi istället för fossila bränslen.

Vi är prisvärda och har konkurrenskraftiga priser.

Vill ni få en installerad solcellsanläggning i god tid som är rätt installerad så ska ni välja oss.