Energibyggnader

Energibyggnader

Vi är Sveriges första företag som riktar in oss till att hjälpa våra kunder med energibyggnader. Vi erbjuder en helhetslösning där vi ritar en byggnad och bygger sedan en byggnad som passar just för din tomt och dina önskemål. Vi är inte endast ett solcellsföretag. Vi är även samarbeten med byggföretag som bygger byggnader, där vi sedan monterat solceller på taket. 

Vad är Energibyggnader?

Energibyggnader är byggnader och småhus som skapar värde till fastighetsägaren och inte endast är en kostnad när man uppför en byggnad. Har du planer på att bygga ett Attefallshus, garage eller en carport så har du kommit till rätt företag. Vi bygger inte traditionella byggnader som endast blir en kostnad för dig. Vi bygger energibyggnader som fungerar likadant som de traditionella byggnaderna, men att vi även monterar solpaneler på taket från början. Fördelarna med våra byggnader är att de är en investering i grön energi som betalar av sig efter några år. Våra byggnader med solceller höjer värdet på din fastighet och det blir inte enbart en kostnad för dig, eftersom att du även får elektricitet som du kan nyttja eller lagra i ett batteri.

Nyckelefärdiga Energibyggnader

Byggnadsyta: 30 kvm

Installerad effekt: 5,95

Attefallshus

Totalentreprenad från
1 080 000kr

Byggnadsyta: 78 kvm

Installerad effekt: 17 kWp

Garage

Totalentreprenad från
1 280 000kr

Byggnadsyta: 62 kvm

Installerad effekt: 11,9 kWp

Förråd

Totalentreprenad från
1 200 000kr

Byggnadsyta: 48 kvm

Installerad effekt: 10,2 kWp

Carport

Totalentreprenad från
1 150 000kr

Vad är fördelarna med Energibyggnader?

Att köpa en Energibyggnad är en enkel process då vi hjälper dig under hela resan. 

Vi har projektörer som hjälper dig med ritningar och beräkningar. Vi har projektledare som hjälper dig med ansökan om bygglov eller bygganmälan. Vi har byggarbetare som bygger byggnaden och vi har montörer som monterar panelerna. Vi har elektriker som kopplar ihop din solcellsanläggning så att allt blir färdigt hos ett företag. Vi erbjuder kunderna en helhetslösning, från skiss till färdig byggnad med driftsatt solcellsanläggning. 

 

Vi har som mål att vara ett kreativt och innovativt företag när det kommer till byggnader med solpaneler på taket. Vi bygger våra egna designade Attefallshus, garage och carportar med den senaste innovativa tekniken och monterade solceller på alla våra byggnader. Våra energibyggnader är unika och exklusiva som kommer att inspirera många andra att bygga likadana byggnader. Förutom färdiga modeller så erbjuder vi även hjälp med arkitektritade energibyggnader med hög kvalitet som passar just för din tomt och dina områdesbestämmelser. 

Följande delar ingår i en nyckelfärdig Energibyggnad hos oss

  • Komplett material och projektering av byggnaden och solcellsanläggningen.
  • Våra arkitekter hjälper kunder med ansökan om bygglov.
  • Elinstallation utav behöriga elektriker.
  • Eventuellt montage av byggnadsställning om så krävs för säker installation.
  • Driftsättning och genomgång av anläggningen.
  • Övervakning av produktionen via mobil eller dator.

Vi erbjuder nyckelfärdiga Energibyggnader med installation av solceller för Attefallshus, garage och carport. Under fliken nyckelfärdiga energibyggnader hittar du våra olika modeller för Energibyggnader.

Välj Energibyggnader för en bättre framtid

Är du intresserad av att veta mer om våra Energibyggnader eller vill du beställa en solcellsanläggning från oss? Kontakta oss idag, så hjälper vi dig med att öka värdet på din befintliga eller nya byggnad. Vi har full kontroll över hela processen och kan hålla vad vi lovar om kvalitet, tidsåtgång och kostnad.